Tuesday, February 18, 2020

Reisiplaanid peetud?

Selleks käiaksegi välismaal, et tunda, kui palju on koduses elus seda hubast, harjunut, turvalist, kui magus on tegelikult meie igapäevane leib.
Emil Tode, „Flandria päevik”


Hveravellir.  Detail keeva veega  jaanipäevasest  ISLANDI programmist.  

Kuna ma olen plaaninud veeta saabuva suvehooaja oma vanade heade ja armsate sõprade-kolleegidega ABZ Reisides reisides,  siis teen siitkaudu väikese võrgutav-meelitava ülevaate sellest, mida mõnusat meil pakkuda on. Üksiti õnnitlen meid mullu tähistatud 20. sünnipäeva puhul ning kiidan tagntjärele aastal 2016 teenitud Võrumaa parima mikroettevõtte tiitli eest. Juhuks, kui Sa midagi sellest maksimaalselt mõnusast mikroettevõttest kuulma pole juhtunud. 

Niisiis: KUI OTSID REISI OMA KLASSILE (või lapse klassile) / SÕPRUSKONNALE / TÖÖKOLLEKTIIVILE, siis mõned võib-olla veidi värskemad ideed:

Soome reiside puhul võib juhtuda, et saate endale reisijuhiks lastekirjanik Mika Keräneni (kui õnnestub kuupäevad klappima panna);
Lätis on võimalik osa saada elamuslikust rongiröövist;
Leedus on võimalik ka mais-juunis suusatada - aastaringselt töötav sisesuusamägi ja suurepärane veekeskus on osutunud populaarseteks sihtideks keskkooliõpilaste hulgas, kes enne või pärast eksameid lõõgastuda soovivad;
Leedus on võimalik korraldada ka retk mööda puude latvu;
• Ka Läti ja Leedu reisidel on võimalik reisijuhiks saada vabalt eesti keelt valdav lätlane või leedulane;
Tallinna reisidel võib vanalinna asemel vahelduseks hulkuda ka Kalamajas, Telliskivi loomelinnakus või Rottermani kvartalis!
• Aga võib-olla tahate hoopiski osa saada pojengi- või floksipäevdest Mädapea mõisas? (Stardime Võrumaalt). 


KUI OTSID REISI ENDALE:

Kui Sulle ei sobi lennureisid, siis on meil tänavu pakkuda lisaks augustikuisele lennureisile (start Jõgeva piirkonast) ka üks bussireis GRUUSIASSE.
29. juuni -11. juuli, hind 803 eurot. https://abz.ee/tours/bussireis-gruusia/

PEIPSIVEERE 2-päevasesse programmi mahuvad teekultuuri õpituba, vanausuliste tavad-kombed, Vahur Afanasjevi eepose "Serafima ja Bogdan" etendus otse toimumispaigas. Avinurme puiduait ja veel rida elamusi ootavad Sind reisil 14.-15. augustil. Hind 139 eurot.
Väljasõit Võrust (mis tähendab, et liituda saab ka Tartust).
muudud/

Kui teid on 4 sõpra, kelle unistuseks on jaanilõkke asemel proovida ISLANDi  tossu, kuumaveejõgesid ja vulkaane, siis on järgnev pakkumine just teile:

Aega napib, kuid elamust tahaks ikka? Tule meiega 4-päevasele reisile POOLA kirdeossa. Rahulik ja looduslähedane reis, kus kultuuriobjekte on üsna vähe, kuid selle eest on looduses kolamist, laevasõitu, lihtsa inimese kodutalu ning kodune toit. Bussi peale saab Jõgevalt-Tartust-Võrust. 
30. juuli-2. august, hind 304 eurot.

AUSTRIA mägesid ja Swarovski kristalle pakume reisil, mis toimub 20.-26.juulil, maksab 465 eurot ja väljubVõhmast.

PETERBURI reisi sisse võib pikkida väga erinevaid objekte ja elamusi. 7.-9. augustil toimuva reisi ajal on võimalik külastada muude väärsuste hulgas ka Jussupovi paleed ja osa saada venepärasest õhtusöögist koos folklooriprogrammiga trahteris "Maša ja karu". Hind 359 eurot.

Reis PETSERI-PIHKVA-NOVGOROD-PETERHOF teeb tiiru ümber Peipsi ja Pihkva järve. Peterburi jätame vahele, kuid vaatame,mis on tänaseks päevaks saanud tuhandeaastasest Novgorodist, kunagistest Eesti aladest Petseris ja Irboskas ning imetleme kulda-karda nii Pihkva kremlis kui Peterhofi parkides. Väljasõit Võrust.
1.-4. juuli, hind 365 eurot.

ASERBAIDŽAAN - maailma esimene islamivabariik ja teine Dubai. Ja - mitte ükski teine Eesti reisibüroo ei paku Sulle võimalust võtta naftavanni!!!
30. september-8. oktoober, hind 949 (peaaegu "kõik-hinnas"-programm!)

HORVAATIA reis sisaldab päikest, puhkust ja paavst Johannes Paulus II lemmikveini. Merd ja maalilisi koopaid-vaateid otse loomulikult ka. Bussi peale saab Tallinnast, Tartust ja Võrust. (Ja loomulikult sellele marsruudile jäävatest punktidest). Toimub 11.-20.septembril ja maksab 658 eurot.

Vabalt võib mõelda juba ka sellise variandi peale, et mis oleks, kui JÕULUVANA ei toogi tänavu materiaalset kingitust, vaid tuleb kohale küll, kuid kutsub hoopis endale külla valget talve ja virmalisi vaatama?! Aga need reisid ei ole praegu veel reisikalendris kirjas. Kirjas on hoopis reis Ecuadori ja Galapagosele 2021 aasta jaanuaris ning kokkusättimisel reis MADAGASKARILE 2021 aasta oktoobris...
galapagosega/


Kohtumiseni, reisisellid! Kuid seniks kõike head meile kõigile!

Ulllugu ja
ABZ Reisid
www.abz.ee
78 28 498
info@abz.ee
Võru, Seminari 5
(viimane tähendab seda, et kui satud Võru kuulsale ja modernsele keskväljakule, astu sisse
vanasse tuletõrjemajja!)

Ja me üldse ei pahanda, kui te seda postitust jagate :)

No comments:

Post a Comment